Elkészült az új bővítményem a “Weart Category Posts Widget”

Balázs WordPress

A WordPress bővítmény most került kiadásra és abban segít, hogy megjeleníti a bejegyzéseket a kiválasztott kategóriából az oldalsában.

Minden blogtulajdonos célja az hogy az oldalon belül tartsa a látogatóit olyan hosszú ideig ameddig csak lehet és lapletöltéseket generáljon. Ezért igyekeznek minél szebben és változatosabban tálalni a cikkeket az új bővítményünk neve Weart Category Posts Widget segít ebben.

A widget alapvetően azért készült mert szükségem volt egy ilyen bővítményre a bloghoz készült (ezért az oldalsában láthatod működés közben), de úgy gondoltam, hogy hasznos lehet mindenki számára ezért feltöltöttem a WordPress bővítménytárba.

A WordPress Category Posts Widget használata egyszerű, csak telepíteni, aktiválni és az oldalsávhoz kell hozzáadni és kész is. A funkciókat tekintve meg tudnak jelenni képpel, kép nélkül, kétféle méretben és korlátlan számban. A bővítmény úgy lett programozva, hogy ne okozzon konfliktust a ez technikai oldalról úgy néz ki, hogy minimális CSS-t használ, és semmi JavaScriptet.