Kép háttércsere egyszerűen, Photoshop segítségével

Akarod tudni hogyan kell háttércserét végezni egy képen? Most bemutatok neked egy egyszerű mdszert Photoshoppal, amit akár a kezdőként is könnyen alkalmazni tudsz majd.

Akarod tudni hogyan kell kicserélni egyszerűen egy képen a hátteret? Most bemutatok neked egy egyszerű módszert Photoshoppal, amit akár a kezdőként is könnyen alkalmazni tudsz majd.

Bár nem kapcsolódik a webfejlesztés témakörhöz olyan szorosan, de úgy gondolom hogy hasznos ismeret. A Photoshop a képszerkesztők alfája és omegája, iparági sztenderd, megannyi kreatív szakember használja, köztük én is.

Készítettem egy bemutató videót, amiből kiderül, hogy hogyan kell kicserélni egy képen a hátteret, ami rendkívül sok esetben hasznos lehet. Elég csak arra gondolni, hogy készült a weboldalunkra egy kép egy jól sikerült munkáról, de nem tudjuk felhasználni, mert vállalhatatlan a háttere.


Balázs
Szerző: Balázs

Weboldal készítéssel foglalkozó front-end programozó és WordPress szakértő. A Weart Studio tulajdonosa és bloggere, kedvenc területek: weboldal készítés, WordPress és SEO.

Hozzászólások

Kép háttércsere egyszerűen, Photoshop segítségével

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ingyenes konzultáció és ajánlatkérés

Az első konzultáció ingyenes, nincs mit veszíteni.