Portfolió

Legolcsóbb: 5.900Ft / hónap

Szabadúszók, mesteremberek, kézművesek és mindenkinek aki szeretné magát és szolgáltatását bemutatni egy igazán kiváló minőségű, mobiloptimalizált megjlenést weboldaluk számára és nem szeretnének óriási összegeket áldozni rá.

 • Képgaléria, és testreszabható online árajánlat kérés
 • Weboldal tárhely, karbantartás és frissítések az árban
 • 14 napos pénzvisszafizetési garancia

Ide kattintva működés közben is megnézheted.

Kiürítés

Cikkszám: N/A Kategória:

Weboldal leírás

A Portfolió előprogramozott weboldal segít bemutatkozni a szabadúszóknak, mesterembereknek, egyéni vállalkozáskonak és mindenkinek aki szeretné igényesen, szépen és keresőbarát formában magát és szolgáltatását vagy termékét bemutatni. Sok egyéb funkció melett rendelkezik munkákat bemutató képgalériával, profi kapcsolat oldallal amiben email-es árajánlat kérésre is lehetőség van.

Ide kattintva működés közben is megnézheted.

Főbb jellemzők

 • Egyedi design
  mobiloptimalizált, marketingvezérelt design
 • 5 darab aloldal
  Kezdőlap, Rólam, Munkáim, Blog, Árajánlat
 • Előre elkészített, bárhova beszúrható szekciók
  Bemutatkózó, Képgaléria, Szolgáltatások, Figyelemfelhívás, Vásárlói értékelések, Blog, Egyéb tartalmi modulok
 • Blog
  Hírek Események számára egy komplett modul ahova az aaktualitásokat egy-egy külön facebookon megosztható bejegyzésként lehet felvinni.
 • Online Árajánlat Kérés
  Egy e-mail címre érkeznek a foglalások, amiket kézzel kell visszaigazolni, így nem lesz kavarodás a telefonon érkező asztalfogalásokkal.
 • Kapcsolat
  Minden oldal alján ott lesz az összes elérhetőség, így a látogató sokkal könnyebben eléri ezeket.
 • Testreszabható kinézet
  Akinézet egészen az apró részletekig testreszabható, így be tudod állítani a logót, ikont, márkaszíneket és betütípusokat is.
 • Analitika
  A piacon elérhető legprofibb analitikai szoftvert kapod beüzemelve az oldal mellé, hogy pontosan tudd mit csinálnak az oldaladon a látogatóid.
 • Adatvédelem és Impresszum
  Minden weboldal kötelező elemei a magyar törvények szerint, így neked is ki kell tenned.

Testreszabási lehetőségek

Az oldalt teljesen a te ízlésedhez és vállalkozásodhoz lehet igazítani, mert újrafelhasználható előprogramozott blokkokat programoztam bele. Ezeket a blokkokat bárhova beillesztheted, módosíthatod, törölheted.

A kinézeten egy élő szerkesztő segítségével módosíthatsz, amivel azonnal láthatod a változásokat amiket beállítasz. Megváltoztathatod a márka színeket, betütípusokat, logót és a favicont…

Weboldal üzemeletetés a havidjban

Ha már volt weboldalad, akkor biztosan tudod, hogy nem csak megcsináltatni kell a weboldalt, hanem üzemeltetni is. Kell hozzá domain név, egy gyors tárhely és nem szabad meg feledkezni a rendszeres karbantartásról és frissítésről. Nem egyzerű dolog és folyamatos költség.

A weboldal csomagokat úgy dolgoztam ki, hogy az ár tartalmazza mindazt amit fent felsoroltam, sőt az eseteleg új funkciókat is. A weboldaladat egy saját extraerős és villámgyors szerveren fogom elhelyezni, olyanon, amin ez a weboldal is fut.

Mit kapsz ha előfizetsz?

Egy komplett weboldalt, folyamatos fejlesztést, karbantartást és táhelyet mellé. Lényegében neked nem lesz semilyen gondod a weboldaladra, csak ha változtatni szeretnél rajta valamit.

Ráadásul amikor megrendeled a weboldalt akkor teljesen feltöltöm neked az áldalad megadott tartalommal így lesz több aloldalad is a te adataiddal teljesen megszerkesztve.

Neked csak akkor lesz vele dolgod ha változtatni szeretnél rajta, de ettől sem kell megijedni, mert nem bonyolultabb mint egy szövegszerkesztőt használni. Azonban ha elakadnál valahol akkor a rendelkezésedre áll egy részletes dokumentáció, valamint támogatás.

Részletesen a csomag tartalma:

 • A weboldal bérlete / Tulajdonjoga
  Általam magyarországi piacra készített, gyönyörűen felépített, keresőbarát és mobiloptimalizált weboldalt. A vásárlás után megadott adatokkal teljesen feltöltve.
 • Tartalomkezelő rendszer
  A világ egyik legmodernebb és legsokoldalűbb tartalomkezelő rendszerét, amellyel a weboldalt módosítani nem nehezebb mint egy szövegszerkesztőt használni.
 • Testreszabhatóság, Egyedi Modulok
  Honlapot könnyedén a saját vállalkozásodhoz igazíthatod. Beállíthatod a betütípusokat, színeket logókat, elemek elhelyezkedését, szinte mindent.
 • Folyamatos fejlesztés
  az igények egyre változnak, ezért időről időre újabb és újabb funkciók kerülnek a weboldalakba.
 • Tárhely
  Villámgyors webtárhely ami tökéletes 500 napi egyedi látogatóig, de ne aggódj felette is tudok megoldást kínálni.
 • Biztonsági mentések
  Napi biztonsági mentést a teljes weboldalról.
 • Frissítéseket, karbantartás
  Folyamatos biztonsági frissítések és karbantartások a weboldal leállásának megelőzésére.

Gyakran Ismételt Kérdések


Miért éri meg neked ez a weboldal?

Röviden azért, mert gyorsan és olcsón elkészül, és nem lesz gondod rá ha nem szeretnéd. Intézem az üzemeltetését, de mégis bármikor beállíthatsz rajta mindent, teljes a szabadság. Te döntöd el, hogy szeretnél-e foglalkozni vele, nem kell miatta aggódni.


Mi a 14 napos pénzvisszafizetési garancia?

Tesztelj, próbálgasd, ha nem tetszik, akkor 14 napon belül visszadom a befizetett előfizetési díjat.


Bármikor lemondhatom az előfizetésem?

Igen, bármikor, ha akarod indokolni sem kell.


Mi történik ha megszüntetem az előfizetésem?

Az előfizetés megszüntetése után nem leszel jogosult a frissítésekre és a támogatásra és megszűnik a weboldald kiszolgálása.

 • Bérlés esetén a biztosítok plusz öt napot, hogy a képeidet és szövegeidet le tudd menteni.
 • Ha tulajdonjogot vásároltál, akkor odadom a teljes weboldal mentését (amit akár másol be is tudsz üzemelni).

Mit nem tartalmaz az előfizetés?
 • A weboldal tartalmát: amikor megvásárolod a weboldalt én az általad megadott szövegeket és képeket tudom feltölteni. Ezeket neked kell megírni, hiszen te ismered a legjobban a vállalkosod.
 • Domain nevet: Ennek regisztrációjánál végig segítek, de neked kell resztrálni a nevet, mert csak így kerülhet a te tulajdonodba. Ennek díja évente kb. 1500 Ft (bővebben az árakról itt), ezt nem nekem hanem a domainregisztrátornak kell fizetni.
 • A tartalommódosítást: Ezt neked kell csinálni, de ne aggódj részletes dokumentáció van hozzá sok videóval és képpel, valamint ha mégis elakadsz bármikor szívesen segítek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Portfolió” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük