Prémium Tárhely

Legolcsóbb: 2.900Ft / hónap

Nem szertnél több a technikai részletekkel foglalkozni a weboldalad üzemeltetésénél? A megoldás az általam karbantartott, premium, szupergyors tárhely a weboldalad számára.

 • Elképesztően gyors tárhely/szerver
 • Frissítések automatikus telepítése
 • Napi adatmentés
Kiürítés

Cikkszám: N/A Kategória:

Tárhely leírás

Figyelem! Ez a szolgáltatás jár a nálam előfizetett weboldalakhoz.

Minden weboldal mögé kell egy kiszolgáló, azaz egy jó táhely, nélküle nem fog működni. Ezért az évek során rengeteg tárhelyszolgáltatót kipróbáltam, de végül valamilyen formában mindegyik csalódást okozott.

Hol szerver nem volt elég gyors, mert sokfelé oszották az erőforrását, hol a , de olyan is volt nem csináltak mentést a weboldalról, csak felárral. Ezért elhatároztam, hogy saját szervert fogok üzemeltetni, és Én leszek a saját tárhelyszolgáltatóm.

Ez olyan jól sikerült, hogy úgy döntöttem, hogy másoknak is tudok segíteni és megoldást nyújtani a tárhelyproblémára.

Mit kapsz ha ezt a szolgáltatást választod?

 • Gyors, prémium tárhelyet
  a WordPress weboldalad számára. Amit Én állítok be, Én tartok karban, hogy neked ne kelljen sosem a weboldalad tárolásával foglalkozni.
 • Napi biztonsági mentést
  a teljes weboldaladról, amit egy hétig meg is őrzök neked, így ha valami félrement vissza tudom állítani az előző napi vagy azelötti állapotot.
 • Biztonságot
  a szerver folyamatosan monitorozom és védve van a kártékony botok és túlterheléses támadásokkal szemben.
 • Automatikus frissítéseket
  a WordPress rendszeredhez, ezért nem kell neked foglalkozni azzal, hogy kijött egy új frissítést Én ezt intézem helyetted.
 • Költöztetést a régi tárhelyedről
  a weboldaladat Én költözetetem át a régi tárhelyedről az újra.

Saját szerver?

Ha nagy látogatószámmal/teheltséggel megy már most a weboldalad, akkor válaszd a saját szerver opciót. Ez esetben biztosítok neked egy önnálló szervert, amin csak a te weboldalad lesz elhelyezve. Ezen felül mindent megkapsz amit a “sima” tárhely opciónál is megkapnál, de sokkal-sokkal több erőforrás áll majd rendelkezésedre.

Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor azt javaslom válaszd a tárhely opciót és szólok, amint elérte a weboldalad a határt.

Mi történik a rendelés után?

Felvesszük a kapcsolatot és elkérem a régi weboldalad hozáférési adatait. Utána átköltöztetem a weboldald, közben átnézem, hogy tartalmaz-e olyan részt, ami felesleges, vagy erőforráspazarló. Ha így van javaslatot teszek a megoldásra. Mindkettőnk jóváhagyása után megkapod a hozzáférést a Weboldaldhoz.


Hány weboldalra szól az ajánlat?

A weboldal egy WordPress alapú weboldalra szól, aminek a terhelése nem lehet kiugróan magas. Ha időközben megnőpne a weboldal terhelése, akkor szólok és találunk rá megoldást.


Mi a 14 napos pénzvisszafizetési garancia?

Tesztelj, próbálgasd, ha nem tetszik, akkor 14 napon belül visszadom a befizetett előfizetési díjat.


Bármikor lemondhatom az előfizetésem?

Igen, bármikor, ha akarod indokolni sem kell.


Mi történik ha megszüntetem az előfizetésem?

Kapsz egy teljes mentést a weboldaladról ami tartalmazza az adatbázisod és a weboldalad összes fájlját, ennek segítségével el tudod költöztetni másik tárhelyre a weboldald. Lemondás után a weboldalt 7 napig még tárolom, ezzel segítve a zökkenőmentes költözést.


Milyen hozzáférést kapsz a weboldalhoz?

Alapértelmezetten egy WordPress hozzáférés, szerkesztői vagy kérést esetén adminisztrátori jogkörrel. Különleges esetben FTP hozzáférést, de vedd figyelembe, hogy ez egy medzselt és felügyelt tárhelyszolgáltatás kifelyezetten WordPress oldalakhoz, ami arrl szól hogy a weboldal biztosan és stabilan működjön, nem fejlesztőknek szól.


Mi nem kapsz a tárhelyhez?
 • Domain nevet: Ennek regisztrációjánál végig segítek, de neked kell resztrálni a nevet, mert csak így kerülhet a te tulajdonodba. Ennek díja évente kb. 1500 Ft (bővebben az árakról itt), ezt nem nekem hanem a domainregisztrátornak kell fizetni.
 • Email szolgáltatást: Tapasztalatom szerint sosem szerencsés a tárhellyel együtt kezelni az emailt, ezért erre külső szolgáltatást fogok javasolni, aminek a beállításában természetesen segítek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Prémium Tárhely” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük