Referenciák

Szerszámot.eu

Folyamatosan építjük a honlapot. Ha kérdésre választ vagy kérésemre megoldást kérek, azt megkapom. Az elképzeléseim kezdenek megjelenni és ezt Balázsnak köszönöm. Lényegre törő; egyszerű, de mégis különleges megjelenítés.

Lázár László

Tulajdonos, szerszamot.eu

Megnézem a weboldalt!

Lizingo.hu

Gépjármű lízing értékesítéssel foglalkozó oldal, ahol alapkövetelmény volt a kalkulátor bepítése és egy mindenre kiterjedő gyors, egyedi elemekkel rendelkező szerkesztőfelület fejlesztése.

Megnézem a weboldalt!

Szuri-káta

Az új oldalunk számítógépre és mobiltelefonra is egyaránt optimalizált. Villámgyorsan betöltődik, és egyszerűen kezelhető. Állatorvosként nem sok informatikai ismerettel rendelkezem, ezért Balázs egy személyre szabott pár perces oktató-videót is készített számomra. Így már könnyedén tudom az oldalt szerkeszteni, az új tartalmakat feltölteni.

dr. Héjja Imra

Állatorvos

Megnézem a weboldalt!

Amberg Audio

Hang és DJ felszeréléssel foglalkozó kereskedés bemutatkozó oldala, ahol a legfontosabb funkció a mobilbarát bemutatkozó oldalon kívül a könnyen frissíthető árlista és a referenciák bemutatása.

Megnézem a weboldalt!

VCTC

A Voicetech egy professzionális épülethangosítással foglalkozó cég, ami arra szakosodott, hogy megfelelő hangzást építsen ki legyen szó akár étteremről, szállodáról vagy sportcsarnokról. Mivel kevesen ismerik az épülethangosítás mibenlétét ezért egy szakmai cikkeket tartalmazó portált szerettek volna, ahol edukálhatják leendő vásárlóikat.

Megnézem a weboldalt!

Fishliget

Egy privát horgászstég Szigligeten, ahol egy könnyen átlátható, mobilbarát felületen bemutatásra kerül a horgászstég és szolgáltatásai, valamint lehetőség nyílik az online foglalásra is. A foglalórendszer egy egyszerű kezelőfelületen a szerkeszthető és a telefonon foglalt időpontok felvitelére is alkalmas.

Megnézem a weboldalt!

Papa Joe Pizza

Azzal kéréssel fordultak felénk, hogy szeretnének egy online rendelési felületet, ami független a nagy ételrendelő szolgáltatásoktól. Ennek megoldásaként szállítottunk egy egyedi funkciókkal ellátott webshopot, ami képes kezelni a nyitvatartás, az egyedi szállítási zónákat és a különleges feltéteket valamint egy mobiloptimalizált rendelésösszesítő is tartozik hozzá.

Berze József

üzletvezető

Megnézem a weboldalt!

Palantax.hu

Szerettem volna a vállalkozásomnak egy profi kinézetű és könnyen kezelhető weboldalt. Az interneten való keresés után találtam rá Balázsra. Egy igazi profi szakembert ismertem meg benne, aki nagyon érti a dolgát és megalkotta nekem a palantax.hu weboldalt. Köszönet érte!

Szabó Csaba

Tulajdonos, Palantax

Csaba Szentgáli

A megadott referenciákon túlmutató, sok kreatív kiegészítéssel bővített, igényes végeredményt kaptam. A munka és a kommunikáció is pontos, gyors volt, ami számomra kifejezetten fontos.

Szentgáli Csaba

Operatőr

Megnézem a weboldalt!

Otthon Ízei

A végeredmény pont olyan, mint amit elképzeltem magamnak. A tervezési folyamat végén egy szép, letisztult kinézetet kaptam, ami tökéletesen megfelel az olvasóimnak.

Ágoston Fanni

Blogger, Otton Ízei

Megnézem a weboldalt!

Üveg Trend

Köszönjük a gyors, és pontos munkát! Mivel az első weboldalunkat készítették el, ezért külön örültünk, hogy számunkra is érthető módon zajlott a kommunikáció.

Kövesdi Éva

Tulajdonos, Üveg Trend Plusz Kft.

Megnézem a weboldalt!
12