Rólam

Egyed Balázs vagyok, minőségi, egyedi, gyors weboldalakat, webshopokat fejlesztek.

Több, mint 10 éves tapasztalattal készítek egyedi WordPress és WooCommerce weboldalakakat. Az általam készített oldalak villámgyorsan töltenek be, skálázhatóak és könnyen kezelhetőek.

A tervezési mintáim segítségével hatékonyan tudom irányítani a felhasználókat ezáltal elősegítve az üzleti célok elérését és egyúttal növeve a felhasználók elégedettségét.

Üzleti szemlélet a tervezésénél

A weboldal üzleti célt szolgál, így felhasználók viselkedési mintáit figyelembe véve pontosan megervezem az útvonalat.

10 év programozói tapsztalata

Programozó vagyok, nem dolgozom sablonból. Pontosan azt a funkcionalitást készítem el, amit kérsz. Nincs kerülőút.

Határidők és támogatás

Érdekemben áll, hogy a fejlesztés ne csússzon, de a végén sem tűnök el. Támogatást is nyújtok a kész weboldalakhoz.

Időtálló, bővíthető megoldások

Időtálló szilárd alapokra, biztonságos oldalakat építek, amik évekkel később is tovább bővíthetők extra funkciókkal.

Sok helyen szereztem tapasztalatot mielőtt saját vállalkozásba kezdtem volna.

Webfejlesztőként az elmúlt 10 évben volt szerencsém nagyvállalatokkal, reklámügynökségekkel, kisvállalkozásokkal, kiadókkal és webshopokkal együtt dolgozni a weboldalaikon.

Elsősorban az egyedi WordPress weboldalak, és WooCommerce webshopok fejlesztésére fókuszálok, ehhez kapcsolódóan az egyéb front-end technológiákra is hangsúlyt helyztem mint a modern JavaScript technológiák különösen a React.

Együtt dolgozom az ausztráliai envato-val (ez a világ legnagyobb kreatív digitális áruháza), amelynek köszönhetően világszerte több mint 700 weboldalon használják a WordPress sablonjaim. Vásároltak már tőlem a Vatikánból, USA-ból, Európa legtöbb államából összesen több mint 50 különböző országból.

Tudásomat a proaktív önfejlesztéseen kívül az Eötvös Loránd Tudományegyetem Informatikai Karán szeretem Programtervező Informatikus szakon. Mivel a karrieremet a WordPress köré építem, próbálom a legtöbb tőlem telhetőt megtenni, hogy segítsek a WordPress közösségnek, ami nekem is olyan sokat adott.

Személy szerint

Jelenleg Jászberény közelében élek a feleségemmel, akivel rengeteget utazunk különböző országokba (kedvencünk a balkáni régió). Szeretek tanulni és fejlődni, és ezt gyakran az utazás vagy az ügyfeleim révén teszem meg.

Próbálok elmélyedni a drónozás világában és szenvedélyesen gyűjtöm a kézműves söröket.

WordPress és a közösség

A kapcsolatom a WordPress-el és a fejlesztői közösséggel nagyon fontos számomra, mert így maradhatok hosszú időn keresztül is szakmailag releváns.

Készítek ingyenes plugineket a WordPress-hez, részt veszek a jópár plugin magyarra fordításában és megosztom az általam készített és használt fejlesztői segédeszközök egy részét Github-on más programozók számára.

Közben szakmai blogot írok, ahol publikálok a WordPress-es és webes cikket, segédanyagokat, bemutatókat és remélem, hogy ténylegesen segíteni tudok vele másoknak.