Blog

Hogyan készíts Custom Post Type-ot WordPress alatt?

Alapó csak három Post Type-ot kapunk a WordPress-ben, de hála a Custom Post Type-nak hála nagyon egyszerűen hozhatunk létre egyedi tartalomtípusokat.

Hogyan lehet dinamikusan elkérni a WooCommerce oldal URL-eket?

A egy webshop fejlesztése során számítani kell kell arra, hogy a WooCommerce oldal URL-ek megváltozhatnak. Ezeket pedig le kell tuni kezelni.

3 indok, hogy miért ne használj másolásvédelem funkciót a weboldalon

Sokan kérik, hogy tegyek a weboldalukra valamit ami megakadályozza, hogy lementsék/lemásolják a weboldal tartalmát. Első látásra jogos kérésnek tűnik, ám mégsem olyan jó ötlet.

WordPress vs. ingyenes weboldal készítő szoftverek

Ha saját weboldalt szeretnél készíteni, akkor rengeteg döntést kell meghoznod már a folyamat legelején. Fontos döntések egyike az, hogy milyen alapokra helyezed a weboldalt.

WordPress alapok: Belépés az adminba, Logó és alapvető adatok szerkesztése

A WordPress egy fantasztikus tartalomkezelő rendszer, amit a világ weboldalainak több mint 35%-a használ főként azért, mert felhasználóbarát és egyszerű kezelni. Így az általam készített oldalak is ezen a platform felhasználásával készülnek.

WordPress menü szerkesztése. Hogyan csináld?

A WordPress rendszernek kezdetektől az az elve, hogy aminek a szerkesztését lehet azt a felhasználók kezébe kell adni. Ennek az elvnek az ékes bizonyítéka a WordPress menü szerkesztése funkció.

Teljes WordPress SEO útmutató kezdőknek (lépésről lépésre)

Turbózni akarod a WordPress SEO-dat? Itt egy mindenre kiterjedő útmutató a legjobb SEO taktikákhoz. Minden egyben amit a WordPress SEO-ról tudnod kell.

Mi a WordPress? És mire jó? Mik az előnyei és hátrányai? Jó lesz nekem?

WordPress alapok átfogóan. Mire lehet használni, és mire nem? Mik az előnyei és hátrányai a WordPress weboldalaknak?

Sikeres blog készítése, létrehozása 2021-ben. Hogyan csináld?

Biztos gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne, ha lenne egy olyan blogod, amiből egy kis plusz bevételre tehetsz szert, esetleg később meg is élhetsz belőle.
12