Webfejesztés blog

Mit miért és hogyan csinálok, amikor weboldalt készítek.

Teljes WordPress SEO útmutató kezdőknek (lépésről lépésre)

Turbózni akarod a WordPress SEO-dat? Itt egy mindenre kiterjedő útmutató a legjobb SEO taktikákhoz. Minden egyben amit a WordPress SEO-ról tudnod kell.

Elolvasom

Mi a WordPress? És mire jó? Mik az előnyei és hátrányai? Jó lesz nekem?

WordPress alapok átfogóan. Mire lehet használni, és mire nem? Mik az előnyei és hátrányai a WordPress weboldalaknak?

Elolvasom

Sikeres blog készítés, létrehozás 2019-ben. Hogyan csináld?

Biztos gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne, ha lenne egy olyan blogod, amiből egy kis plusz bevételre tehetsz szert, esetleg később meg is élhetsz belőle.

Elolvasom

Hogyan válassz magadnak jó weboldal tárhelyet 2019-ben?

Ha egy üzletként tekintünk a weboldalra, akkor a tárhely a helyiség ahol árulod a terméked. A tárhely elengedhetetlen része a weboldalnak, mert hiába tied a világ legjobban felépített honlapja, a jó tartalom, ha a weboldal tárhelye lassú.

Elolvasom

Ez az 5 legáltalánosabb weboldal tervezési hiba

Mint minden más az életben a weboldal tervezését is lehet jól és kifejezetten rosszul is csinálni. A jól tervezett webdizájn nem kelt feltűnést, egyszerűen csak természetesen viselkedsz rajta, de ha rosszul tervezték meg akkor az egyből feltűnik a látogatónak. Itt van öt olyan hiba, amit majdnem minden weboldalon látni.

Elolvasom

Kell nekünk a mobil optimalizált, reszponzív weboldal?

A web folyamosan fejlődik, mindig jönnek új trendek és merülnek feledésbe régiek. Persze nincs kőbe vésve hogy cserélni kell, de aki nem fejleszt és lemarad az könnyen vevőket veszíthet.

Elolvasom

Kép háttércsere egyszerűen, Photoshop segítségével

Akarod tudni hogyan kell háttércserét végezni egy képen? Most bemutatok neked egy egyszerű mdszert Photoshoppal, amit akár a kezdőként is könnyen alkalmazni tudsz majd.

Elolvasom

CSS Grid – Bevezetés a CSS Grid világába – Alapok

A CSS Grid egy vadonat új layout technika a CSS nyelvben. Nem egy újabb framework, vagy könyvtár – ez egy fejlesztése a CSS-nek amivel könnyedén létrehozhatunk kétdimenziós elrendezéseket a HTML-ben.

Elolvasom

Elkészült az új bővítményem a “Weart Category Posts Widget”

A WordPress bővítmény most került kiadásra és abban segít, hogy megjeleníti a bejegyzéseket a kiválasztott kategóriából az oldalsában.

Elolvasom

5 “kötelező” WordPress Bővítmény amit minden weboldalnak használnia kellene 2019-ben

Minden weboldal különbözik egymástól, különböző céllal készültek, más-más megközelítést használ, ugyanakkor vannak közös pontok. Ott vannak az alapvető bővítmények amiket minden WordPress weboldalnak használnia kellene, nem nézve hogy milyen közönségnek szól, vagy milyen sablont használ.

Elolvasom

Ingyenes konzultáció és ajánlatkérés

Az első konzultáció ingyenes, nincs mit veszíteni.