Portfolió egyéni bemutatkozó weboldal

Szabadúszók, mesteremberek, kézművesek és mindenkinek aki szeretné magát és szolgáltatását bemutatni egy igazán kiváló minőségű, mobiloptimalizált megjlenést weboldaluk számára és nem szeretnének óriási összegeket áldozni rá.

  • Képgaléria, és testreszabható online árajánlat kérés
  • 6 hónap tárhely, karbantartás és frissítés az árban
  • 14 napos pénzvisszafizetési garancia

39.000 Ft. 29.000 Ft.

A Portfolió előprogramozott weboldal segít bemutatkozni a szabadúszóknak, mesterembereknek, egyéni vállalkozáskonak és mindenkinek aki szeretné igényesen, szépen és keresőbarát formában magát és szolgáltatását vagy termékét bemutatni. Sok egyéb funkció melett rendelkezik munkákat bemutató képgalériával, profi kapcsolat oldallal amiben email-es árajánlat kérésre is lehetőség van.

A weboldal megvásárlása után egyeztetünk és úgy adom át a weboldalt, hogy mindent beállítok neked rajta. Ha akarod semmilyen dolgod nem lesz vele, de mindig ott lesz a lehetőség a módosításra.

Testreszabható kinézet

A mobiloptimalizált kinézet egészen az apró részletekig testreszabható, így be állítható a logó, az ikon, a márkaszínek és a betütípusok is.

5 darab aloldal

Előre elkészítettem pár aloldalt számodra, de te is hozzáadhatsz ehhez: Kezdőlap, Rólam, Munkáim, Blog, Árajánlat.

Ajánlatkérés

Ha szeretnéd az ügyfeleid közvetlenül a weboldalon keresztül egy form segítségével kérhetnek árajánlatot tőled.

Beszúrható modulok

Struktúráld úgy az aloldalakat ahogy szeretnéd a beszúrható modulokkal: Bemutatkózó, Képgaléria, Szolgáltatások, Figyelemfelhívás, Vásárlói értékelések, Blog, Egyéb tartalmi modulok

Kapcsolat

Minden oldal alján ott lesz az összes elérhetőség, így a látogató sokkal könnyebben eléri ezeket.

Sebesség

A mobil webhely sebességének 0,1 másodperces javulása 8-10% -kal növelheti a konverziós arányt. Ezzel az oldallal bitosítani tudom a gyorsaságot és hatékonyságot.

Fél év weboldal üzemeletetés

Nem csak elkészíteni kell a weboldalt, hanem üzemeltetni is. Kell hozzá domain név, egy gyors tárhely és nem szabad meg feledkezni a rendszeres karbantartásról és frissítésről. Nem egyzerű dolog és folyamatos költség. A vásárlás után fél éven keresztül üzemeltetem a weboldalt:

  • A weboldaladat egy saját extraerős és villámgyors szerveren fogom elhelyezni, olyanon, amin ez a weboldal is fut.
  • Folyamatosan frissítem és karbantartom a rendszert, garantálom a vírusmentességet és feltörésvédelemet.
  • Naponta készítek biztonsági mentést a weboldalról, amit bármikor vissza is tudok állítani neked ha valami félremenne.

Amint lejárt a fél év szólni fogok és ha kéred folytatjuk 25.000 Ft. / év áron vagy szabadon elköltöztethetd a weboldalad egy általad választott szolgáltatóhoz.