Elkészült az új bővítményem a „Weart Category Posts Widget”

írta

Egyed Balázs

kategóriák

WordPress

beszélgetés

Szólj hozzá!

A WordPress bővítmény most került kiadásra és abban segít, hogy megjeleníti a bejegyzéseket a kiválasztott kategóriából az oldalsában.

Minden blogtulajdonos célja az hogy az oldalon belül tartsa a látogatóit olyan hosszú ideig ameddig csak lehet és lapletöltéseket generáljon. Ezért igyekeznek minél szebben és változatosabban tálalni a cikkeket az új bővítményünk neve Weart Category Posts Widget segít ebben.

A widget alapvetően azért készült mert szükségem volt egy ilyen bővítményre a bloghoz készült (ezért az oldalsában láthatod működés közben), de úgy gondoltam, hogy hasznos lehet mindenki számára ezért feltöltöttem a WordPress bővítménytárba.

A WordPress Category Posts Widget használata egyszerű, csak telepíteni, aktiválni és az oldalsávhoz kell hozzáadni és kész is. A funkciókat tekintve meg tudnak jelenni képpel, kép nélkül, kétféle méretben és korlátlan számban. A bővítmény úgy lett programozva, hogy ne okozzon konfliktust a ez technikai oldalról úgy néz ki, hogy minimális CSS-t használ, és semmi JavaScriptet.

Egyed Balázs

Szabadúszó WordPress programozó, fejlesztéseit több mint 50 országan és többszáz weboldalon használják. Az elmúlt 10 évben vállalkozásokkal, kiadókkal, webshopokkal dolgozott együtt, egyedi weboldalakat épített megadott igények és célok szerint.

Készen állsz a weboldald fejlesztésésre?

Egyedi WordPress weboldalakat építek, amik jól néznek ki és könnyen kezelhetőek.

Beszélgessünk

További cikkek ebben a sorozatban

Hogyan készíts Custom Post Type-ot WordPress alatt?

Alapó csak három Post Type-ot kapunk a WordPress-ben, de hála a Custom Post Type-nak hála nagyon egyszerűen hozhatunk létre egyedi tartalomtípusokat.

WordPress alapok: Belépés az adminba, Logó és alapvető adatok szerkesztése

A WordPress egy fantasztikus tartalomkezelő rendszer, amit a világ weboldalainak több mint 35%-a használ főként azért, mert felhasználóbarát és egyszerű kezelni. Így az általam készített oldalak is ezen a platform felhasználásával készülnek.

Szólj hozzá!