Kép háttércsere egyszerűen, Photoshop segítségével

írta

Egyed Balázs

kategóriák

Egyéb

beszélgetés

Szólj hozzá!

Akarod tudni hogyan kell kicserélni egyszerűen egy képen a hátteret? Most bemutatok neked egy egyszerű módszert Photoshoppal, amit akár a kezdőként is könnyen alkalmazni tudsz majd.

Bár nem kapcsolódik a webfejlesztés témakörhöz olyan szorosan, de úgy gondolom hogy hasznos ismeret. A Photoshop a képszerkesztők alfája és omegája, iparági sztenderd, megannyi kreatív szakember használja, köztük én is.

Készítettem egy bemutató videót, amiből kiderül, hogy hogyan kell kicserélni egy képen a hátteret, ami rendkívül sok esetben hasznos lehet. Elég csak arra gondolni, hogy készült a weboldalunkra egy kép egy jól sikerült munkáról, de nem tudjuk felhasználni, mert vállalhatatlan a háttere.

Egyed Balázs

Szabadúszó WordPress programozó, fejlesztéseit több mint 50 országan és többszáz weboldalon használják. Az elmúlt 10 évben vállalkozásokkal, kiadókkal, webshopokkal dolgozott együtt, egyedi weboldalakat épített megadott igények és célok szerint.

Készen állsz a weboldald fejlesztésésre?

Egyedi WordPress weboldalakat építek, amik jól néznek ki és könnyen kezelhetőek.

Beszélgessünk

További cikkek ebben a sorozatban

3 indok, hogy miért ne használj másolásvédelem funkciót a weboldalon

Sokan kérik, hogy tegyek a weboldalukra valamit ami megakadályozza, hogy lementsék/lemásolják a weboldal tartalmát. Első látásra jogos kérésnek tűnik, ám mégsem olyan jó ötlet.

Kép háttércsere egyszerűen, Photoshop segítségével

Akarod tudni hogyan kell háttércserét végezni egy képen? Most bemutatok neked egy egyszerű mdszert Photoshoppal, amit akár a kezdőként is könnyen alkalmazni tudsz majd.

Szólj hozzá!